Over ons

De VPCO is een bloeiende protestants-christelijke schoolorganisatie op Curaçao. Wij verzorgen met meer dan 250 collega’s het onderwijs voor zo’n 3500 leerlingen. Wij zijn in beweging en nemen initiatief. Wij streven continu naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Bij ons staan niet alleen de leerlingen centraal maar ook de medewerkers zijn bij ons belangrijk. Er is ruimte voor ontwikkeling, wij zetten ons voor je in en wij moedigen initiatief en ideeën aan. Je komt in een uitdagende functie waarin je met gedreven mensen werkt in

een cultureel diverse organisatie. Het direct aanbieden van een vast contract behoort tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de nationale regelingen.

De VPCO verzorgt funderend (basisonderwijs), speciaal en voortgezet onderwijs en hanteert het Nederlands als instructietaal.

In het voortgezet onderwijs bieden wij zowel voorbereidend secundair beroepsonderwijs (VSBO), vergelijkbaar met het vmbo in Nederland, als onderwijs op havo-vwo niveau aan.

Waarin onderscheidt de VPCO zich:

  • de VPCO koestert haar personeel en heeft oog voor hun talenten;
  • binnen de VPCO ben je niet alleen bezig met de ontwikkeling van het kind maar ook met je eigen ontwikkeling als leerkracht/docent; 
  • bij de scholen van de VPCO wordt er met passie en hart voor alle leerlingen gewerkt;
  • je bent in een uitdagende functie waarin je met gedreven mensen werkt in een cultureel diverse organisatie. 

Raadpleeg onze website voor meer informatie over de vacature, de VPCO en onze scholen. Bezoek ook onze Facebook pagina’s voor een impressie van onze scholen. Kijk bij "Werken bij de VPCO" om een video te zien van de VPCO.